Які документи потрібні для початку будівництва приватного будинку?
Які документи потрібні для початку будівництва приватного будинку?
10.02.2020

Будівництво приватного будинку або котеджу «під ключ» передбачає пошуки надійного забудовника, який виконає всі завдання, що виникають в ході робіт. У процесі зведення будинку виникає чимало завдань і клопоту, до вирішення яких слід підійти професійно. Насправді, будівництво будинків і котеджів передбачає не тільки закладку фундаменту і зведення стін, але і оформлення документів, без яких зведення будинку неможливо (починаючи придбанням земельної ділянки для будівництва і закінчуючи реєстрацією споруди та присвоєнням будинку адреси). Повний перелік послуг компанії Dniprobud передбачає професійний юридичний супровід на всіх етапах будівництва.

У разі самостійного отримання всіх необхідних документів процес будівництва може затягнутися. Підписання договору з компанією Dniprobud передбачає фіксовану вартість наданих послуг, докладний перелік обов'язків сторін. Наші фахівці займаються професійним юридичним супроводом всіх етапів будівництва. Самостійне оформлення дозвільних документів нерідко пов'язано з негараздами. Будь-яка помилка в документах може спричинити за собою зупинку будівництва та непорозуміння після його завершення.

документи для будівництва приватного будинку

Перевагами співпраці з компанією Dniprobud є:

  • доступна ціна на всі види послуг;
  • успішний результат будівництва;
  • професійний юридичний супровід на всіх етапах будівництва;
  • отримання права власності на об'єкт без утруднень;
  • гарантія на готовий об'єкт більше 10 років.

У нашій компанії працюють професіонали у всіх сферах діяльності, необхідних для успішного зведення будинків і котеджів. Важливою перевагою співпраці з нами є велика різноманітність готових проектів будинків, які розраховані на різний бюджет. Крім того, наші фахівці займаються розробкою індивідуальних проектів, без яких процес будівництва уявити неможливо. Точні розрахунки гарантуються кожному замовнику незалежно від типу придбаного проекту.

Основна документація для початку будівництва будинку

Для того щоб процес будівництва будинку не був пов'язаний з труднощами, слід звернутися до професіоналів, а також отримати загальне уявлення про підготовку до будівництва. Існує цілий ряд документів, без яких процес будівництва не може бути запущений. Основна документація стосується придбання ділянки для будівництва (договір купівлі-продажу, техпаспорт, довідки). Крім того, будуть потрібні дозвільні документи для старту будівництва.

Щоб повний пакет документів був зібраний без помилок, слід звернутися до наших фахівців і ознайомитися з переліком необхідної документації. Такий підхід забезпечить якісну підготовку до процесу будівництва.

Повний перелік документації, що вимагається для початку будівництва: