Топ-10 проектів будинків
Топ-10 проектів будинків
19.03.2020

Від того, наскільки правильно підібрано проект майбутнього будинку, залежить комфорт усіх членів сім'ї. Бажаючи отримати стильний проект від компанії Dniprobud, ви гарантовано зможете скористатися допомогою справжніх професіоналів, які охоче поділяться своєю експертною думкою. Найпопулярніші проекти будинків ми зуміємо реалізувати в найстисліші терміни, оскільки будівництво заміських будинків залишається одним із ключових напрямків у роботі. Якщо вас цікавить прийнятна ціна, ми докладемо максимум зусиль, щоб підібрати проект під ваші фінансові можливості.

Проект класичного будинку Z10

Проект класичного будинку z10

Зробити побут людини більш затишним покликаний проект Z10. Класичний стиль одноповерхового будинку завжди затребуваний. Конструкція відрізняється просторістю, тож витрати на будівництво будуть невисокими. У той же час на наших клієнтів чекає гарантія на готовий об'єкт понад 10 років, що дозволяє позбутися хвилювання щодо якості виконаних робіт. Проект отримав:

  • просторну вітальню;
  • велику кухню;
  • 3 спальні;
  • 2 санвузли.

Площа будинку складає 140 м. кв., що не заважає йому виглядати компактно. Кухню можна залишити ізольованою або поєднати зі їдальнею за бажанням клієнта.

Проект будинку в стилі класика Z24

Проект будинку в стилі класика z24

Якщо ви є прихильником класичного стилю, то проект Z24 стане ідеальним рішенням для будівництва заміського будинку. Котедж дозволить з комфортом розмістити сім'ю у 4-5 осіб. Внутрішній простір представлений:

  • просторної вітальні;
  • невеликою кухнею;
  • 3 спальнями;
  • 2 санвузли.

Площа 115 м. кв. дозволила зробити конструкцію компактнішою, тому будинок можна легко розмістити на невеликій ділянці. Габарити будинку складають 12х12м, а його візитною карткою є тераса під одним дахом із будинком.

Проект будинку в класичному стилі Zx24

Проект будинку в класичному стилі zx24

Класичний стиль проекту ZX24 привертає до нього чимало уваги. Ключовою перевагою будівлі можна назвати простоту, яка відмінно доповнює його функціональність. Для створення фасаду використовується кольорова облицювальна цегла. Цей будівельний матеріал є оптимальним вибором для створення довговічних будівель. Усередині будинку 165 м. кв. на вас чекає:

  • 5 спалень (1 на першому + 4 на другому поверсі);
  • гараж на 1 машину;
  • невелика кухня.

2 поверхи дозволяють розмістити відразу 2 санвузли та простору вітальню. Щоб забезпечити комфорт при зустрічі друзів у літню пору, проект передбачає криту терасу та балкон на 2-му поверсі під одним дахом з будинком.

Проект класичного будинку з мансардою Z18

Проект класичного будинку з мансардою z18

Ми рекомендуємо нашим клієнтам класичний стиль, тому що він ідеально вписується в заміський краєвид. Проект Z18 мансардного типу встиг довести свою привабливість. Будинок має витончені вікна та витончені балкони, завдяки чому йому вдається надати ефектнішого вигляду. Наповненням будинку є:

  • 4 житлові кімнати (1 на першому + 3 на другому поверсі);
  • велика кухня з коморою;
  • велика вітальня.

Класика не обходиться без великої тераси на рівні першого поверху. Оскільки одне з житлових приміщень знаходиться на першому поверсі, проект можна рекомендувати сім'ям з дітьми або людьми похилого віку.

Проект одноповерхового будинку з гаражем на 2 машини Z200

Проект одноповерхового будинку з гаражем на 2 машини z200

Просторий проект дозволяє комфортно розміститися великій родині. Проект будинку Z200 має 3 спальні, будь-яку з яких можна відвести під дитячу кімнату. Проект передбачає будівництво одноповерхового будинку, в якому є гараж на 2 машини. Мешканцям гарантований високий рівень комфорту завдяки великій вітальні. 172 м. кв. на 1-му поверсі – такий будинок стане справжньою знахідкою для тих, хто не бажає встановлювати сходи для підйому на другий поверх, приховуючи дорогоцінний вільний простір.

Проект компактного одноповерхового будинку з невеликою терасою Z273

Проект компактного одноповерхового будинку з невеликою терасою z273

Якщо вас зацікавив компактний одноповерховий будинок в 100 м. кв., то отримати його можна завдяки реалізації проекту Z273. Все більше людей переконуються в тому, що цей варіант виглядає сьогодні одним із найвдаліших. Будинок має розміри 10х10 м, а його переваги представлені таким чином:

  • невелика тераса;
  • 3 спальні;
  • поліпшене планування внутрішнього простору.

Всередині будинку є простора вітальня та кухня, а також функціональний санвузол.

Проект сучасного двоповерхового будинку з гаражем та критою терасою Zx63 B

Проект сучасного двоповерхового будинку з гаражем та критою терасою zx63-b-b

Сучасний двоповерховий будинок ви завжди можете замовити в нашій компанії, отримавши при цьому бездоганну якість та ергономіку. Проект Zx63 B є ідеальним поєднанням оздоблювальних і конструкційних матеріалів. Будинок отримав чотирисхилий дах, також слід відзначити площу, що збільшилася. Всередині будинку легко розміститься велика кількість гостей. Іншими особливостями проекту є:

  • просторна крита тераса;
  • гараж на 1 машину;
  • 1 кімната на 1-му та 3 кімнати на 2-му поверсі.

На другому поверсі розташовуються не тільки спальні, а й два санвузли. Кімнату на першому поверсі можна зробити гостьовою або відвести під особистий кабінет. Досвід майстрів дозволяє врахувати будь-які побажання та зробити проект втіленням ваших мрій.

Проект одноповерхового будинку з гаражем та терасою Z301

Проект одноповерхового будинку з гаражем та терасою z301

Проект Z301 підійде тим, хто бажає отримати великий та просторий будинок, в якому знайшлося місце для різних житлових та технічних приміщень. Одноповерхова будова має площу 220 м. кв. Гараж на дві машини ідеально підходить для активних людей. У спальнях передбачені вбиральні, завдяки чому буде забезпечений максимальний особистий комфорт. Велика кухня та вітальня роблять приготування та прийом їжі приємним заняттям. Для любителів запросити якнайбільше гостей передбачена тераса 90 м.кв.

Проект сучасного компактного будинку з мансардою Z372

Проект сучасного компактного будинку з мансардою z372

Проект Z372 є сучасним компактним мансардним будинком. Саме такий варіант можна побачити на багатьох вузьких ділянках. Усередині конструкції передбачена одна спальня на першому поверсі + три на другому. Будинок доповнює простора тераса. Один із фасадів відрізняється відсутністю вікон, що дозволяє розташувати будинок безпосередньо біля кордону ділянок, раціонально використовуючи доступний простір. Завдяки великим вікнам у вітальні, простір усередині будинку буде добре освітлений.

Проект компактного будинку з терасою Z7

Проект компактного будинку з терасою z7

Компактний будинок за проектом Z7 дозволяє здійснити мрію багатьох клієнтів про приватний заміський будинок. Оскільки будівництво великих об'єктів є витратним завданням, краще скористатися більш практичним рішенням, особливо у випадку з сім'єю з 3-4 осіб. Будинок відрізняється сучасним плануванням. У ньому знайшлося місце для невеликої тераси та 3 спалень.

Завдяки правильному розташуванню приміщень усередині будинку, можна виділити кілька функціональних зон, забезпечивши достатньо особистого простору. Наша компанія має багаторічний досвід роботи, який ми охоче застосуємо для втілення ваших ідей. Звернувшись до нашої компанії, ви можете отримати впевненість у тому, що роботи будуть виконані вчасно, а їхня вартість залишиться незмінною.